Lidmaatschap

beMedTech is de Belgische federatie van de industrie van de medische technologieën en vertegenwoordigt meer dan 200 bedrijven, goed voor 80% van de betrokken markt. De leden zijn fabrikanten en/of verdelers van medische hulpmiddelen.

Bent u actief als fabrikant of verdeler in één of meerdere van volgende domeinen?

  • Implantaten: actief en niet-actief en invasieve medische technologieën.
  • Medische verbruiksgoederen (Medical Consumables): medische technologieën die een (bijna) dagelijks gebruik kennen en die zowel binnen het ziekenhuis als in ambulante sector kunnen gebruikt worden.
  • Medische investeringsgoederen (Medical Equipment and Systems - MES): medische beeldvorming, radiotherapie, elektro-medische toestellen en IT binnen de gezondheidszorg. Dit zijn investeringsgoederen die een minimum afschrijftermijn van 5 jaar hebben.
  • In-vitro diagnostica (IVD): klinische biologie (gecentraliseerde testen, Point-of-care testing of POCT, moleculaire biologie, …) en diabetes (SMBG, insulinepompen, …)
  • Extra Muros Interdisciplinaire Diensten en Zorg: medische technologieën (alsook alle digital health toepassingen) die gebruikt worden voor de behandeling van de patiënt buiten het ziekenhuis (woning, rusthuis) en waarbij een installatie, opleiding en opvolging door de leverancier vereist zijn.

Dan kan beMedTech lidmaatschap u zeker toegevoegde waarde bieden!

bemedtech wordt lid

Aanvraag informatie lidmaatschap

Indien u vrijblijvend meer informatie wenst rond het beMedTech lidmaatschap, neem dan contact met ons op via het onderstaande webformulier.

 

Schrijf in op onze newsletter

Dankzij de beMedTech Newsletter blijft u op de hoogte van onze recentste persberichten en publicaties, nieuwe opleidingen en evenementen en andere actualiteit met betrekking tot medische technologieën.

Please enable the javascript to submit this form

beMedTech Academy & Events

16/09/2019

E-Procurement

Franstalige sessie
Lees meer
16/09/2019

E-procurement

Nederlandstalige sessie
Lees meer

Bekijk al onze opleidingen en events

volg ons  icon linkedin  icon twitter  icon youtube

Sector in cijfers

icon person

16,820
FTEs

icon euro

2.4 miljard
(excl. export)

icon export

37.74 %
van bedrijven exporteert

Lees meer

beMedTech respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren. Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen